Banner 980x90

Petrovičs atsakās no deputāta mandāta

Ogres novada pašvaldība saņēmusi deputāta Jāņa Petroviča iesniegumu, ar kuru viņš atsakās no deputāta mandāta, vēsta portāls Ogresfakti.lv.

"Pamatojoties uz likuma izmaiņām, kas aizliedz savienot darbu pašvaldības izpildinstitūcijā ar deputāta pienākumu pildīšanu, atsakos no deputāta pienākumiem ar 1.jūliju," iesniegumā norāda Petrovičs. Iesniegumu, kas saņemts 28.jūnijā, plānots izskatīt ceturtdien, Ogres novada domes komiteju sēdes sākumā.

Portāls informē, ka Petroviča vietā par Ogres novada domes deputāti uzaicināma Ineta Tamane no politiskās partijas "Ogres novadam" deputātu kandidātu saraksta.

Pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv jau vēstīja, ka Ogres novadā 1.jūnijā, notikušajās pašvaldību vēlēšanās, ar 32,26% vēlētāju atbalstu uzvarējusi partija līdzšinējā mēra Edvīna Bartkeviča pārstāvētā partija "Ogres novadam".

Tāpat Ogre24.lv jau vēstīja, ka "Ogres novadam" pārstāvji nolēmuši sadarboties ar "Saskaņas centru", Latvijas Zaļo partiju un "Vienotību".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)