Banner 980x90

Pie Ogres pašvaldības uzstādītas stāvēšanas organizējošās ceļa zīmes 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai uzlabotu transportlīdzekļu novietošanas kārtību, pie Ogres novada pašvaldības administrācijas ēkas Brīvības ielā 33 aizvadītajā nedēļa tika uzstādītas atbilstošas ceļa zīmes, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv noskaidroja Ogres novada pašvaldībā.

Ik dienu savus transportlīdzekļus pie pašvaldības administrācijas ēkas novieto gan darbinieki, gan apmeklētāji. Mašīnu dažkārt ir tik daudz, ka visām vietu nepietiek. Kā risinājums tika izvēlēts stāvēšanas organizējošo ceļa zīmju uzstādīšana.

Uzstādītās zīmes ļauj apmeklētājiem atstāt savus transportlīdzekļus pie pašvaldības administrācijas ēkas 30 minūtes, kuru laikā viņi var pagūt nokārtot visus pašvaldības administrācijas ēkā nepieciešamos jautājumus. Zīmju darbība attiecināma uz trīs autostāvvietām.

Pie pašvaldības administrācijas ēkas tagad ir uzstādīta arī zīme, kas norāda par invalīdu auto stāvvietas esamību. Arī līdz šim invalīdiem bija iespēja novietot savus transportlīdzekļus pie pašvaldības administrācijas ēkas, taču stāvvieta nebija aprīkota ar atbilstošu ceļa zīmi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)