Banner 980x90

Pie Ogres Valsts ģimnāzijas stadiona būs ģērbtuves sportistiem

Nākamnedēļ plānots uzsākt būvdarbus, lai pie Ogres Valsts ģimnāzijas (OVĢ) stadiona izbūvētu ģērbtuves sportistiem, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Ģērbtuves plānots izbūvēt uz ziemeļaustrumiem no sporta laukuma. Pēc ēkas izbūves paredzēts labiekārtot teritoriju, izbruģējot celiņu starp skrejceliņiem un ēku, celiņus pie ieejām ēkā, kā arī buģētu ceļu līdz saimniecības telpai.

Ēka projektēta vienstāvu, taisnstūra formas, ar četrām ģērbtuvju telpu grupām (ģērbtuve, dušas, tualete katrā), kā arī tiesnešu telpu grupu un tualeti personām ar kustību traucējumiem. Ēkā tiks izbūvētās arī divas saimniecības telpas. Ģērbtuvju ēkas apdarē plānots izmantot dekoratīvo apmetumu un metāla fasāžu kastes OVĢ ēkai analogos toņos.

Iepirkumu konkursā par būvdarbu veikšanu uzvarēja SIA "Ulre un partneri". Līgums starp uzņēmēju un pasūtītāju - OVĢ tika noslēgts 24. maijā. Līguma cena - 91 316 lati bez PVN un visi darbi jāveic līdz septembra beigām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)