Banner 980x90

Piektdien gaidāms lietus un vēja brāzmas, vietām līs stipri

Rīga, 14.sept., LETA. Piektdien Latvijā brīžiem līs, tostarp gaidāms stiprs lietus, un pūtīs brāzmains vējš, bet tas vairs nebūs tik spēcīgs kā ceturtdien, prognozē sinoptiķi.

Ceturtdien Latvijas lielākajā daļā dienvidu, dienvidrietumu vējš brāzmās pastiprinājies līdz 14-19 metriem sekundē (m/s), Kurzemes rietumu piekrastē un Ziemeļvidzemes piekrastē reģistrētas brāzmas līdz 23 m/s, no rīta Liepājas ostā - pat 26 m/s.

Daudzviet Kurzemē turpinās lietavas. Nepilnā diennaktī Liepājā nokrišņu daudzums sasniedzis 40 milimetru, kas ir vairāk nekā puse mēneša normas.

Arī naktī uz piektdienu Kurzemē stipri līs, iespējams pērkona negaiss. Lietus gaidāms arī vietām citviet valstī, debesis būs daļēji apmākušās. Dienvidu, dienvidrietumu vējš brāzmās pūtīs līdz 12-17 m/s, gaisa temperatūra būs +9..+14 grādu.

Dienā visā Latvijā palaikam līs, dažviet līs stipri un dārdēs pērkons. Saglabāsies rietumu, dienvidrietumu vēja brāzmas līdz 12-17 m/s, vējainākā diena gaidāma Latgalē. Gaisa temperatūra pakāpsies līdz +12..+16 grādiem.

Rīgā naktī uz piektdienu nav gaidāmi būtiski nokrišņi, bet no rīta un dienā palaikam līs, iespējamas pērkona lietusgāzes. Dienvidu vēju pakāpeniski nomainīs rietumu vējš, gaidāmas brāzmas līdz 14 m/s. Gaisa temperatūra no rīta +12 grādu, dienā līdz +16 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)