Banner 980x90

Pieteikta maksātnespēja "Ogres televīzijai"

Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) pieteicis maksātnespēju SIA "Ogres televīzija", liecina publicētā informācija Maksātnespējas administrācijas mājaslapā.

Maksātnespējas lieta ierosināta 3.septembrī.

Lietu vērtēs Ogres rajona tiesa.

Kā ziņots, LVRTC 2.jūlijā parāda dēļ pārtrauca nodrošināt bezmaksas televīzijas apraidē esošā SIA "Ogres televīzija" kanāla OTV programmas izplatīšanu. OTV bija viens no televīzijas kanāliem, kam piešķirtas tiesības īstenot sabiedrisko pasūtījumu bezmaksas apraidē.

LVRTC valde pieņēmusi šādu lēmumu, jo pēdējā gada laikā raidsabiedrībai "Ogres televīzija" izveidojies ievērojams parāds par saņemtajiem apraides pakalpojumiem un ar "Ogres televīziju" nav izdevies vienoties par tādu parāda atmaksas grafiku, kas apmierinātu abas puses.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)