Banner 980x90

PII "Saulīte" saņem skaistu dāvanu no Ogres Mākslas skolas

Publicitātes foto
Publicitātes foto

5.februārī, pirmsskolas izglītības iestādes (PII) ''Saulīte'' mazie audzēkņi saņēma skaistu dāvanu no Ogres Mākslas skolas (OMS) audzēkņiem - 6 apgleznotas planšetes.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, OMS direktora vietniece mācību darbā Signe Kraukle, OMS Ķeguma klases un mākslas studijas vadītāja Ieva Lāce, skolotāja Elīna Reča un paši skaisto darbu autori no OMS Ķeguma klases bija ieradušies PII "Saulīte", lai svinīgi pasniegtu glezniņas, kā arī kopīgi ar dārziņa bērniem un vadību izraudzītos īsto vietu, kur izvietot planšetes. Turpmāk planšetes greznos divas kāpņu telpas.

Bērnudārza "Saulīte" vadītāja Marina Griga stāsta, ka absolventu vecāki uzdāvinājušidārziņam sešas planšetes, kuras apgleznoja OMS audzēkņi. "Vēlamies teikt paldies par OMS atsaucību. Rezultāts ir tiešām skaists!" saka Griga.
 
"OMS sadarbība ar bērnudārzu "Saulīte" ir jau daudzus gadus, un šie nav pirmie darbi, ko gatavojuši skolas audzēkņi bērniem. Pirms vairākiem gadiem OMS audzēkņi apgleznoja sienas divās kāpņu telpās," stāsta Kraukle. 

OMS Ķeguma klases vadītāja Ieva Lāce stāsta: "Ideja nāca no bērnudārza "Saulīte" puses, un tās īstenošanā, pateicoties mākslas skolas skolotājas Elīnas Rečas atsaucībai, iesaistījās Ķeguma klases audzēkņi."

Mazie audzēkņi bija ļoti priecīgi par krāsainajām gleznām un teica sirsnīgu "Paldies!" topošajām māksliniecēm Anetei Kļava, Lindai Steļnikovai un Alīnai Krūmiņai no OMS Ķeguma filiāles, kuras pārstāvēja arī pārējos kolēģus, kuri diemžēl nevarēja ierasties. Darbiņi zīmēti ar guašu krāsām, un tajos caurvijas divas tēmas- daba un saldumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)