Banner 980x90

Praktiskais Comfort matracis patīkamākam miegam

Reti kurš kārtīgu atpūtu spēj iedomāties bez stabilas un ērtas gultas. Gultas pieejamas dažādos izmēros, formās, ražotas no koka vai metāla, rāmis pieskaņojams jebkādam interjeram un gaumei. Tomēr cik bieži aizdomājamies par tik ļoti svarīgāko gultas daļu – matraci? Tieši matrača kvalitāte nosaka guļvietas kopējo vērtību, kā arī miega dziļumu.

Matrača kopšanu un tā komfortu ietekmē gan tā pildījums, gan uzbūve, gan arī pārvalks. Kur pirkt sev atbilstošu matraci? Atbilde meklējama Erti.lv interneta veikalā, kur pieejami plaša spektra matrači un virsmatrači. Kamēr ir daļa cilvēku, kuri labprāt iekrīt matracī, kas ir mīksts kā mākonis, ir daudzi citi, kas par ērtu matraci uzskata kārtīgu un cietu guļamvietu. Neatkarīgi no tā, kurā cilvēku kategorijā ietilpstat, Erti.lv matraču piedāvājumā noteikti atradīsiet to, ko meklējat.

Ja dzīvē mīlat variācijas, Comfort matracis būs īstais. Šīs kategorijas matrači ir stingrāki no vienas puses, bet mīkstāki no otras. Arī viesiem, kuri nakšņo pie jums, būs patīkams pārsteigums, ka matraci iespējams apgriezt un tādējādi mainīt tā cietības pakāpi. Comfort matrači ietilpst atsperu matraču grupā, tajos iestrādāts atsperu bloks, kas rūpējas par stingru matrača formu. Šādi matrači ieteicami tiem, kuri profilaktiski rūpējas par mugurkaulu un kakla skriemeļiem. Comfort matraču pildījuma slāņi ir pieejami dažādās versijās, visu nosaka klienta gaume. Piemēram, ir pieejami vienkāršāki Comfort matrači ar kokosa šķiedras slāni, kā arī biezāki matrači ar lateksa papildslāni. Par cik visi Erti.lv matrači tiek ražoti tepat Latvijā, ir pieejama arī iespēja pasūtīt savu matraci pēc individuāliem parametriem. Tomēr visi Erti.lv matrači ir nopērkami arī tirgus standarta izmēros.

Ja sirgstat ar alerģijām, Erti.lv matrači būs piemēroti jums, jo visi matraču pildījumi ir hipoalerģiski. Tāpat ražošanā izmantotie materiāli ir elpojoši un dabiskas izcelsmes. Matracī neuzsūksies ne mitrums, ne nepatīkami aromāti. Visi Erti.lv matrači aprīkoti ar pārvalku, kuru viegli noņemt un atkal uzlikt un aizvērt ar rāvējslēdzēju. Aplūkojiet matračus Erti.lv mājaslapā un pievērsiet uzmanību izdevīgajām matraču atlaidēm!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)