Banner 980x90

"Pro Via" Ogrē veiks būvekspertīzi tuneļiem zem dzelzceļa sliedēm

Rīga, 16.jūl., LETA. Uzņēmums SIA "Pro Via" Ogrē veiks būvekspertīzi tuneļiem zem dzelzceļa sliedēm, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Ogres novada pašvaldība bija izsludinājusi konkursu par būvekspertīzes veikšanu dzelzceļa publiskās infrastruktūras izbūves būvprojektiem "Autotransporta tunelis zem dzelzceļa sliežu ceļiem ar pieejām Kalna prospektā, Ogrē" un "Gājēju tunelis zem dzelzceļa sliežu ceļiem Skolas ielas un Mālkalnes prospekta savienošanai, Ogrē".

Iepirkumā par uzvarētāju tika atzīta kompānija "Pro Via", kas minētos darbus veiks par 41 300 eiro.

Kā liecina SIA "Firmas.lv" informācija, SIA "Pro Via" reģistrēta 1997.gadā un tās pamatkapitāls ir 142 280 eiro. Uzņēmums vienādās daļās pieder Kasparam Gulbim, Andrim Melecim, Aijai Kalniņai un Normundam Kalniņam.

"Pro Via" 2017.gadu noslēdza ar 585 794 eiro apgrozījumu un 145 019 eiro peļņu.

LETA jau rakstīja, ka 2017.gadā publiskajā iepirkumu konkursā par būvprojekta izstrādi diviem tuneļiem zem dzelzceļa Ogrē uzvarējusi SIA "Baltijas mākslīgo būvju projektēšanas birojs "Vektors T". Uzņēmums minētos darbus veic par 299 596 eiro.

Projekta ietvaros tiks būvēti divi tuneļi - autotransportam zem Kalna prospekta un gājēju tuneli, kas savienotu Mālkalnes prospektu un Skolas ielu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)