Banner 980x90

Publiskajai apspriešanai nodod Ogres attīstības programmas projektu

Ogres novada domes sēdē pieņemts lēmums nodot publiskajai apspriešanai Ogres novada Attīstības programmas 2011.-2020.gadam aktualizētās redakcijas projektu, kurā iekļauts jaunais rīcības un investīciju plāns, aģentūru LETA informēja Ogres novada domes preses sekretāre Baiba Trumekalne.

Domē noteikts arī publiskās apspriešanas termiņš no 19.decembra līdz nākamā gada 19.janvārim.

Saskaņā ar domes lēmumu sabiedriskās apspriedes notiks 6.janvārī plkst.16 Suntažu pagasta tautas namā, 7.janvārī plkst.15 Taurupes pagasta pārvaldes ēkā un plkst.17 Madlienas pagasta pārvaldes ēkā, kā arī 8.janvārī plkst.17 Ogres novada pašvaldības administrācijas ēkā.

Viedokļus par Ogres novada Attīstības programmas 2011.-2020.gadam aktualizētās redakcijas projektu var iesniegt Ogres novada pašvaldības administrācijas Attīstības nodaļā vai elektroniski, nosūtot uz elektroniskā pasta adresi "ogredome@ogresnovads.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)