Banner 980x90

"E-eglite.lv" uzsāk Ziemassvētku eglīšu tirdzniecību internetā un ziedo Bērnu slimnīcas fondam

Sākoties aktīvākam Ziemassvētku gatavošanās laikam, SIA "Pic-box" izstrādājis interneta veikalu "E-eglīte.lv", kur iespējams iegādāties svētku egli elektroniski.

No katras nopirktās eglītes, 1 eiro tiks ziedots Bērnu slimnīcas fondam. SIA "Pic-box" valdes priekšsēdētājs Jānis Trekteris stāsta, ka šis ir veidots kā izmēģinājuma projekts, kuru sezonāli attīstīt papildus citām uzņēmējdarbības aktivitātēm, taču vērtējot jau šī brīža klientu aktivitāti, projektu noteikti iespējams attīstīt un pilnveidot arī nākamajās svētku sezonās.

"Mūsdienu straujais dzīves ritms ievieš izmaiņas dažādos ikdienas paradumos, kā rezultātā arī gatavošanās svētkiem var notikt ne tā kā plānots, tāpēc šis pakalpojums būs atbalsts tiem, kas steidzīgajā ikdienā vēlas svētkiem gatavoties ar komfortu. Mēs esam patiesi priecīgi, ka līdz ar šī pilotprojekta izveidi varam dot kaut nelielu dāvanu bērniņiem, kam tas ir īpaši nepieciešams, jo Ziemassvētki ir laiks, kad teikt paldies un dot citiem," stāsta Trekteris.

"E-eglite.lv" piedāvā saviem klientiem iegādāties augstākās klases baltegles "NordMan Premium" no Dānijas. Atšķirībā no citiem egļu veidiem, šīs klases egles nav nepieciešams laistīt, jo tai nenobirst skujas līdz pat trīs mēnešiem. Piedāvājumā ir iekļautas dažāda izmēra un cenu kategoriju svētku egles un to aksesuāri, kā arī papildus eglītes iegādei, lielākām klientu ērtībām tiek piedāvāts piegādes serviss, egles uzstādīšana un beidzoties svētkiem – tās novākšana.

Vairāk par sortimentu uzziniet "www.e-eglite.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)