Banner 980x90

"Elektromobiļu maratonā" viens no kontrolpunktiem būs Ogrē

Ogre24.lv
Ogre24.lv
5.maijā plkst.13.00 no Rīgas, no elektrisko transportlīdzekļu Salidojuma, startēs otrais Latvijas elektromobiļu Maratons.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Bezizmešu mobilitātes atbalsta biedrības valdes priekšsēdētājs Arnis Bergs, Elektromobiļu Maratons "Elektromobiļi skolēniem" plānots divu dienu maršrutā Rīga – Ogre – Lēdmane – Lielvārde – Ķegums – Ogre – Rīga, viesojoties piecās skolās.

5.maijā plkst.17.00-18.15 Maratona elektromobiļi būs apskatāmi pie Ogres tehnikuma, kur ekipāžu dalībnieki iepazīstinās ar savu e-mobilitātes pieredzi, kā arī atbildēs uz jautājumiem. 

Par elektromobiļa un ātrās uzlādes stacijas lietojuma pieredzi pastāstīs Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Artūrs Mangulis un pašvaldības izpilddirektors Pēteris Dimants.

Detalizēta informācija par Salidojumu un Maratonu: www.bimab.lv.

Salidojumu un Maratonu organizē biedrība "Bezizmešu mobilitātes atbalsta biedrība", atbalsta nodibinājums "Rīgas tūrisma attīstības birojs" un  SE "Moller Baltic Import", sadarbības partneri ir Iepirkšanās centrs "Olimpia" un  "Møller Auto Lidosta Volkswagen centrs."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)