Banner 980x90

"Ogre"/"Miandum" handbolisti tiek pie kārtējās uzvaras

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Pie kārtējām uzvarām "SynotTip" Latvijas vīriešu handbola virslīgas spēlēs trešdien tika Rīgas "Celtnieks" un "Ogre"/"Miandum" komandas.

"Celtnieks" savā laukumā ar 34:27 (17:14) pieveica sacensību pastarīti MSĢ/LAT-98.

Mājinieku labā astoņus vārtus iemeta Roberts Freibergs, bet MSĢ/LAT-98 sastāvā ar tikpat atzīmējās Raivis Gorbunovs.

Murjāņu komandas jaunie handbolisti šo maču sāka apņēmīgi, izvirzoties vadībā ar 4:1. Tomēr turpinājums viesiem vairs nepadevās sekmīgs, jo "Celtnieks" ātri atguvās un pārņēma vadību, to nosargājot līdz pat mača izskaņai.

Savukārt "Ogre"/"Miandum" handbolisti savu skatītāju priekšā ar 33:26 (16:12) pārspēja neveiksmīgi spēlējošo ASK/LSPA komandu.

Uzvarētāju labā desmit vārtus iemeta Artis Kurmēns, kamēr pretiniekiem ar 12 vārtu guvumiem atbildēja Ēriks Drobots.

"SynotTip" Latvijas vīriešu handbola virslīgā pārliecinoša līdere ar maksimāli iespējamiem 30 punktiem 15 spēlēs ir čempione Dobeles "Tenax", kurai ar 22 punktiem seko Rīgas "Celtnieks", bet "Jūrmalas Sporta" un Rīgas "Celtnieka" rēķinā ir attiecīgi 18 un 17 punkti.

Piektajā vietā ar 16 punktiem atrodas ASK/LSPA, 14 punkti ir "Vaiņodei", pie 11 punktiem tikusi Ludzas "Latgols" vienība, bet pastarīte MSĢ/LAT-98 nopelnījusi divus punktus.

Šajā sezonā astoņas vīriešu komandas aizvadīs trīs apļu turnīru. MSĢ/LAT-98 komandas iegūtie punkti tiks skaitīti kopvērtējumā, tomēr sezonas beigās tai nebūs tiesību piedalīties izslēgšanas turnīrā.

Kā zināms, Latvijas čempionāts šosezon ir ieguvis ģenerālsponsoru - sporta bāru "SynotTip".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)