Banner 980x90

"Ogre"/"Miandum" handbolisti vēlreiz zaudē Baltijas līgas spēlē

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Dobeles "Tenax" handbolisti svētdien Baltijas līgas spēlē savās mājās ar 23:36 (10:17) zaudēja Pilvas "Serviti" vienībai no Igaunijas, bet citā mačā Rīgas "Celtnieks" viesos ar 21:34 (11:19) atzina Lietuvas komandas Klaipēdas "Dragunas" pārākumu.

A apakšgrupas spēlē Dobelē mājiniekiem astoņus vārtus guva Nils Kreicbergs, bet Andis Ērmanis un Egils Politers pretiniekiem sameta pa četrām bumbām katrs. "Serviti" vienībā ar desmit precīziem metieniem izcēlās Sergijs Ļubčenko.

"Tenax" cieta ceturto neveiksmi deviņos mačos un ar 10 punktiem ieņem trešo vietu savā grupā, kur līdere ar 16 punktiem ir Somijas vienība Rīhimeki "Cocks", kamēr 12 punkti ir "Serviti" rēķinā. Rīhimeki vienība šosezon Baltijas līgā astoņos mačos vēl nav zaudējusi.

Klaipēdā notikušajā B apakšgrupas spēlē "Celtnieka" labā Artūrs Lazdiņš guva sešus, bet Roberts Freibergs piecus vārtus, kamēr "Dragunas" komandā pa sešiem vārtiem iemeta Mindaugs Dumčis un Gabriels Virbausks.

Savukārt vēl vienā spēlē "Ogre"/"Miandum" savās mājās ar 25:37 (15:17) zaudēja Minskas SKA. Latvijas komandā 9/1 vārtus guva Arvis Laganovskis, bet septiņas reizes izcēlās Dzintars Dravnieks.

"Celtniekam" šis bija piektais zaudējums astoņos mačos, bet Ogres komanda zaudēja septīto reizi astoņās cīņās. Rīgas komanda ar četriem punktiem apakšgrupā ir pirmspēdējā, piektajā, vietā, bet Ogres vienībai ir vēl par diviem punktiem mazāk. Abas komandas zaudējušas cerības uz izslēgšanas turnīru.

Apakšgrupas līderi Minskas SKA ir tikuši pie 16 punktiem desmit mačos.

Šosezon Baltijas handbola līgā piedalās 12 komandas, kas sadalītas divās apakšgrupās. Pēc divu apļu turnīra katras grupas četras labākās komandas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, bet tā uzvarētāji iekļūs "Final Four".

Kā zināms, pagājušajā sezonā "Tenax" un "Celtnieks"/LSPA startēja Baltijas Izaicinājuma turnīrā, kas bija otrā spēcīgākā līga. Tajā Dobeles klubs aizspēlējās līdz pat finālam, kur gan cieta neveiksmi, bet otra Latvijas komanda četru labāko vienību finālturnīru nesasniedza. Šosezon abas Baltijas līgas tika apvienotas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)