Banner 980x90

"Ogre"/"Miandum" negaidīti pārliecinoši pieveic ASK/LSPA

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Pie negaidīti pārliecinošas uzvaras "SynotTip" Latvijas vīriešu handbola virslīgas spēlē svētdien tika "Ogre"/"Miandum", kas izbraukumā ar 35:16 (15:7) izbraukumā pieveica vienu no līdervienībām ASK/LSPA.

Lai gan maču nedaudz labāk sāka ASK/LSPA, pašā dueļa sākumā pārņemot vadību, viesi no Ogres atlikušajā spēles laikā dominēja, pirmo puslaiku noslēdzot jau ar astoņu vārtu pārsvaru (15:7), bet otrajā cīņas pusē savu handikapu tikai palielinot.

"Ogre"/"Miandum" sastāvā sešus vārtus iemeta Artis Laganovskis un Mārtiņš Dāvidnieks.

"SynotTip" virslīgas kopvērtējumā pārliecinoša līdere ar maksimāli iespējamajiem 20 punktiem desmit spēlēs ir Dobeles "Tenax" komanda, kurai ar 15 punktiem 11 cīņās seko "Celtnieks", kas par punktu apsteidz ASK/LSPA.

Desmit punkti ir "Jūrmalas Sporta" rēķinā un "Ogre"/"Miandum" rēķinā, bet astoņus iekrājusi "Vaiņode". Pieci punkti ir Ludzas "Latgols" vienībai, bet MSĢ/LAT-98 cīnās bez punktiem, zaudējot visos deviņos aizvadītajos mačos.

Šajā sezonā astoņas vīriešu komandas aizvadīs trīs apļu turnīru. MSĢ/LAT-98 komandas iegūtie tiks skaitīti kopvērtējumā, tomēr sezonas beigās tai nebūs tiesību piedalīties izslēgšanas turnīrā.

Kā zināms, Latvijas čempionāts šosezon ir ieguvis ģenerālsponsoru - sporta bāru "SynotTip".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)