Banner 980x90

"Ogres Stila" tramplīnlēcēji cīnās par Ogres novada kausiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
2.aprīlī, Ogrē, Kranciema ielā, norisinājās Sporta kluba "Ogres Stils" sadarbībā ar Ogres novada pašvaldību organizētās sezonas noslēguma sacensības tramplīnlēkšanā ar slēpēm bērniem – Ogres kausu izcīņa. 

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, sacenšoties ar vienaudžiem no diviem Igaunijas klubiem, ogrēnieši izcīnīja astoņas vietas uz goda pjedestāla, kā arī vienu kausu saņēma par labāko tehnisko izpildījumu.

Iesācēji – zēni: 1.vietā Ralfs Aupe.
M7: 1.vietā Krista Alise Lamstere, 2.vietā Helēna Mailīte, 3.vietā Aelita Krasiļščikova, 4.vietā Kate Malēvica, 5.vietā Demija Ansone.
M9: 1.vietā Alise Krasiļščikova, 2.vietā Kamila Aleksa Krustiņa.
Z9: 1.vietā Hugo Miķelsons.
Z11: 1.vieta Sandis Kauliņš.

Sandis saņēma vēl vienu kausu – tiesnešu simpātiju balvu par labāko un pareizāko lēcienu izpildījumu. Sporta kluba "Ogres Stils" audzēkņus trenē Modris Krūze un Margarita Sokolova.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)