Banner 980x90

Radio Valmiera "Akustiskajā Ceturtdienā" viesosies grupa "Daydream"

Šonedēļ Akustiskajā Ceturtdienā 18.oktobrī Radio Valmiera ēterā viesosies grupa Daydream. Lai arī šī muzikālā apvienība mūzikas pasaulē parādījusies salīdzinoši nesen, Daydream jau pierādījuši sevi vairākos konkursos un snieguši patīkamus jazz/funk/pop-rock koncertus vairākos Latvijas mūzikas festivālos. Pagaidām viņi gan nav populārākā grupa pasaulē, tomēr viņu sniegtais muzikālais baudījums apmierinās pat prasīgākā melomāna apetīti. Raidījuma sākums plkst.20.00 un to visu varēs apskatīt mūsu mājas lapā: www.radiovalmiera.lv (video tiešraide).

Trio Daydream radās 2010.gada oktobrī, kad kopīgā dziesmā ieskanējās Rūtas ekspresīvais balss tembrs, Alises maigie klavieru taustiņi un Laumas akustiskās ģitāras ritmi. 2012.gadā no grupas aiziet līdzšinējā ģitāriste Lauma, toties pievienojas Valērijs Pērkons (ģitāra) un Nauris Babris (bungas). Puišu pievienošanās padara Daydream līdzšinējo skanējumu ritmiskāku un dzīvāku.

Ar puišiem Radio Valmiera klausītāji jau būs pazīstami, ja vairākkārt esam viņus dzirdējuši grupas The Next Ones sastāvā. Apvienībā Daydream viņi strādā gan pie populārām džeza tēmām, gan mūsdienās radītu dziesmu kaverversijām. Pašlaik apvienība strādā pie oriģināldziesmu ierakstiem, lai ar tiem iepazīstinātu ikvienu klausītāju. Tātad šīs nedēļas Akustiskajā Ceturtdienā dzirdēsim ne tikai Daydream skaņdarbus, bet arī dziesmas, kas zināmas ikvienam!

Šī ir viena no retajām grupām Latvijā, kurām piemīt patiess potenciāls izsisties slavas saulītē, kādi ir viņu patiesie mērķi mūzikas pasaulē uzzināsim jau šajā ceturtdienā, 18.oktobrī sākot no plkst.20.00.

Raidījumu, protams, papildināsim ar krietnu devu labas mūzikas akustiskās noskaņās.

Radio Valmiera FM 106,8 Rīgā; FM 103,9 Madonā; FM 98,1 Valmierā; FM 96,4 Straupē; FM 93,5 Limbažos; FM 90,2 Alūksnē un FM 88,8 Salacgrīvā. Kā arī tiešraide internetā: www.radiovalmiera.lv  

Vairāk par grupu: http://draugiem.lv/daydream/  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)