Banner 980x90

Radio Valmiera "Akustiskajā ceturtdienā" viesosies grupa "How Much Personalities?"

Šajā ceturtdienā, 28.jūnijā Radio Valmiera ēterā noslēgsies raidījumu cikls Akustiskā Ceturtdiena.

Sezonas pēdējā raidījumā viesosies grupa, kas jau kopš 90.gadu sākumā rībina alternatīvās mūzikas skatuves visā Latvijā. Apvienība  How Much Personalities (HMP?) nesen laidusi klajā savu jaunāko albumu Mermaids un radījusi īpašu akustisko programmu, ar kuru iepazīsimies ceturtdien plkst.19.00; Raidījumu varēs ne tikai klausīties FM viļņos, bet arī vērot video tiešraidē mājas lapā www.radiovalmiera.lv, atkārtojums nākamceturtdien, 5. jūlijā.

Jau pagājušā gadsimta 90. gados HMP? pieteica sevi kā progresīvu pašmāju apvienību, kura, laikam ejot pa priekšu, bija grunge un rap metal pionieri Latvijas mūzikā. Arī jaunais albums apliecina laikmetīgu, idejisku inovāciju klātbūtni. Ir dzirdamas, gan elektroniskās deju mūzikas skaņu paletes, gan mūsdienīgu ģitāru rifu piruetes, gan kvalitatīvas skaņu apstrādes. Albums ierakstīts HMP? studijā Veesais Rec sešu mēnešu laikā, miksēts un māsterēts Londonā Black Muzz studijā.

Mermaids ir jau trešais albums HMP? repertuārā, kas seko pērn izdotajam 1974 Soul Holes, ar kuru grupa centās atgriezties aktīvajā apritē. Jāatzīst, ka tas viņiem izdevies, jo pēc lieliskas koncertu sezonus klubos, HMP? būs bieži sastopami viesi daudzos mūzikas festivālos visas vasaras garumā. Šī nav populārākā grupa Latvijā, tomēr viņu daiļrade lieliski papildinās ikviena alternatīvās mūzikas baudītāja fonotēku.

Tiekamies ceturtdien 28.jūnijā, sākot no plkst.19.00 Radio Valmiera ēterā, kad iepazīsimies tuvāk ar grupu HMP? un uzzināsim vairāk par viņa radošo darbību. Raidījumu varēs ne tikai klausīties, bet arī vērot video tiešraidē mājas lapā www.radiovalmiera.lv, atkārtojums 5. jūlijā.
Vairāk par grupu: www.draugiem.lv/hmp/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)