Banner 980x90

Rīgā, bārā "Nemiers", notiks virszemes mūzikas festivāls

Publicitātes foto
Publicitātes foto
28.maijā, sestdienā, bārs "Nemiers aicina uz pirmo virszemes festivālu Rīgā, kas norisināsies uz bāra otrā stāva terases un iekštelpās. Festivālā uzstāsies grupas "Tehnikums", "Kashuks", "PND", Inokentijs Mārpls un "Laika suns".

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē pasākuma rīkotāji, festivāls sāksies plkst.17.00, ieeja tajā būs bez maksas.

Mākslinieku uzstāšanās starplaikos festivāla apmeklētāji varēs pievērsties dažādiem izklaides pasākumiem – apmeklēt chillout zonu ar dīvāniem, telts pilsētiņu pie K.K.fon Stricka Villas, kā arī izmēģināt spēkus dažādās sportiskās disciplīnās – galda futbolā, šautriņu mešanā.

Vakara programma:

Plkst.18.00 "Tehnikums" (uz āra skatuves)

Plkst.19.00 "Laika suns" (uz āra skatuves)

Plkst.20.30 "PND" (uz āra skatuves)

Plkst.22.00 Inokentijs Mārpls (uz āra skatuves)

Plkst.23.30 "Kashuks" (uz bāra balkona skatuves)

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)