Banner 980x90

Rīt darbu uzsāk 10.Saeimas vēlēšanu iecirkņi

Rīt, 22.septembrī, visā Latvijā darbu sāks 10.Saeimas vēlēšanu iecirkņi, aģentūru LETA informēja Centrālās vēlēšanu komisijas Informācijas nodaļas vadītāja Kristīne Bērziņa.
Līdz vēlēšanām iecirkņos balsot nevarēs, bet tajos būs iespējams iepazīties ar 10.Saeimas vēlēšanām pieteiktajiem deputātu kandidātu sarakstiem, priekšvēlēšanu programmām, ziņām par kandidātiem, balsošanas kārtību, kā arī pieteikt balsošanu atrašanās vietā tiem vēlētājiem, kuri veselības stāvokļa dēļ nevarēs nokļūt vēlēšanu iecirknī vēlēšanu dienā.

No 22.septembra līdz 1.oktobrim vēlēšanu iecirkņi būs atvērti četras stundas dienā republikas pilsētu un novadu vēlēšanu komisiju noteiktajos darba laikos.

Vēlēšanu iecirkņu saraksts ar darba laikiem pieejams CVK mājaslapā www.cvk.lv. Vēlēšanu iecirkņu adreses un darba laikus iespējams noskaidrot arī, zvanot uz CVK uzziņu tālruni 67715000, šai informācijai jābūt pieejamai pašvaldību mājaslapās un informācijas sniegšanas vietās, kā arī vēlēšanu iecirkņu darba laikiem ir jābūt izliktiem pie vēlēšanu iecirkņiem.

10.Saeimas vēlēšanas notiks 2.oktobrī, kad vēlēšanu iecirkņi balsošanai būs atvērti no plkst.7 līdz plkst.20. Vēlēšanās Latvijā darbosies 949 vēlēšanu iecirkņi, bet ārvalstīs - 64 vēlēšanu iecirkņi. Rīgas pilsētas vēlēšanu iecirkņu darba laiks rīt, 22.septembrī, būs no plkst.9 līdz 13.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)