Banner 980x90

Romāns Naudiņš: 18.novembrī jāļauj valmieriešiem braukt pilsētas sabiedriskajā transportā bez maksas

Valmieras domes deputāts Romāns Naudiņš (Visu Latvijai!-TB/LNNK) 15.septembrī iesniedzis atkārtotu iesniegumu Valmieras pašvaldībai, lai rosinātu ļaut 18.novembrī Valmieras pilsētas sabiedrisko transportu pasažieriem izmantot bez maksas.

"Ceru, ka Valmieras pašvaldība un deputāti manu ierosinājumu šoreiz atbalstīs. Izmaksas ļaut 18.novembrī pasažieriem braukt bez maksas nav tik lielas, lai Valmieras budžetā neatrastu 1200 latus. Ja tas būs neiespējami, tad ceru vismaz uz pensionāru un trešās grupas invalīdu tiesībām izmantot sabiedrisko transportu 18.novembrī bez maksas. Tas no budžeta prasītu 350 latus," saka deputāts Romāns Naudiņš.

2009.gada nogalē R.Naudiņa ierosinājums ļaut 18.novembrī pilsētas sabiedrisko transportu pensionāriem izmantot bez maksas neguva atbalstu. Pašvaldība atbildes vēstulē deputātam R.Naudiņam norādīja, ka naudas trūkuma dēļ finansēt bezmaksas pārvadājumus 18.novembrī pensionāriem nav iespējams.

Deputāts atkārtotajā iesniegumā rosina noteikt, ka Valmieras pilsētas sabiedrisko transportu 18.novembrī bez maksas drīkst izmantot visi iedzīvotāji. Ja Valmieras budžets to atļauties nevar, tad Naudiņš rosina pieņemt otru priekšlikumu, ka sabiedrisko transportu bez maksas 18.novembrī var izmantot pensionāri un trešās grupas invalīdi.

Gadījumā, ja arī šoreiz pašvaldība neatbalstīs deputāta ierosinājumu, Romāns Naudiņš ir gatavs atteikties no divu mēnešu deputāta amatalgas un nodrošināt 18.novembrī pensionāriem un trešās grupas invalīdiem bezmaksas pilsētas sabiedriskā transporta izmantošanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)