Banner 980x90

Ropažu jaunie mākslinieki atved darbus izstādei Ogrē

 Ropažu Mūzikas un mākslas skolas "Rodenpois"  mākslas nodaļas audzēkņu darbu izstāde "Darbi" atvērta Ogres Mākslas skolas izstāžu zālē, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv stāsta ogres Mākslas skolas izstāžu zāles kuratore Ilze Aulmane.
 
Galvenā uzmanība izstādītajos audzēkņu vizuāli plastiskās mākslas programmas nobeiguma darbos ir pievērsta cilvēkam un videi.

Ropažu mākslas nodaļas pedagogi – Dace Grundmane, Eva Stāvere, Agnese Spridzāne un Līga Slišāne ir atradušas individuālu pieeju katram audzēknim un rezultātā ir tapuši radoši darbi, kuros redzama audzēkņu un pedagogu labā sadarbība. Izstādē parādīts arī darba process no idejas līdz realizācijai materiālā.

Izstāžu zālē redzami Lauras Jurikas darbs "Skaņu burvība", Madaras Ūdres "Perspektīve", Baibas Bukevičas darbs "Ropaži 2007. Pavasaris", Lindas Dzenes darbs "Cilvēks un nemierīgie ūdeņi", Ērika Auzenbaha un Nila Graudiņa prezentācijas materiāli, Saivas Bankavas "Ropažu Cīrulis", Alises Vidžus "Alises brīnummati " un Gabrielas Īviņas "Parks", kā arī citi darbi.

Tikšanās ar darbu autoriem un pedagogiem notiks Ogres Mākslas skolas izstāžu zālē  19. septembrī plkst.16 00.

Izstāde apskatāma no 16.septembra līdz 28.septembrim Izstāde skatāma darba dienās no plkst.10 00 līdz 19 00, sestdienās no plkst.10 00 līdz 18 00 Ogrē, Brīvības ielā 11.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)