Banner 980x90

Rotācijas aplī darbu atsāks maijā

Ogrē jau kopš pagājušā gada novembra satiksmei atvērts jaunais rotācijas aplis ar pieslēgumu valsts autoceļam Ulbroka – Ogre, Tīnūžu ielai, Mālkalnes prospektam, Zilokalnu prospektam un Mežezera ielai. Šopavasar šis objekts Eiropas reģionālā attīstības fonda līdzfinansētā projekta "Tīnūžu un Brīvības ielu rekonstrukcija posmā no valsts I šķiras a/c P5 Ulbroka- Ogre līdz krustojumam ar Kranciema ielu 2.kārta" ietvaros ir jāpabeidz, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Projektu īsteno uzņēmums CBF SIA "Binders". Uzņēmuma pārstāvis Aldis Vigulis informē, ka, iestājoties piemērotiem laika apstākļiem, uzņēmums būvdarbus turpinās.

Veloceliņa asfaltēšanu plānots veikt 6.maijā, savukārt asfaltbetona virskārtas ieklāšanu rotācijas aplī veiks 10. un 11.maijā, jo asfaltbetona virskārtas ieklāšanu var veikt, ja vidējā diennakts gaisa temperatūra ir virs +10 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)