Banner 980x90

Rotācijas apļos pie Tīnūžiem plānoti satiksmes ierobežojumi

16. un 17.septembrī autoceļa Ulbroka – Ogre (P5) 20.kilometrā esošajos divos rotācijas apļos - pie krustojuma ar autoceļu Inčukalns–Ropaži–Ikšķile (P10) un pie pagrieziena uz autoceļu Tīnūži–Koknese (P80), notiks asfaltēšanas darbi, kas varētu būtiski ietekmēt satiksmi.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja va/s "Latvijas Valsts ceļi" Komunikācijas daļa, asfaltēšanas laikā satiksme pilnībā netiks slēgta, tā tiks organizēta ar satiksmes regulētājiem, tomēr autovadītājiem jāņem vērā, ka rotācijas apļu šķērsošana varētu prasīt papildus vismaz 25 minūtes. Tāpēc aicinām autovadītājus šajās dienās iespēju robežas izvēlēties citu braukšanas maršrutu.

Reģionālā autoceļa Ulbroka-Ogre (P5) posma no autobusu pieturvietas "Bunči" līdz pagriezienam uz autoceļu Tīnūži – Koknese (11,9 – 20,54.km) seguma izlīdzinošā frēzēšana un jaunas dilumkārtas ieklāšana tika uzsākta augusta sākumā.

Ikdienā objektā ieviesti ātruma ierobežojumi, kā arī vienā posmā satiksme tiek regulēta ar luksoforu.

Būvdarbus veic SIA "Union Asphalttechnik" un tos plānots pabeigt oktobra otrā pusē. Būvdarbu izmaksas, ieskaitot PVN, ir 931 630 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)