Banner 980x90

Rozā lentītes kampaņas pasākums Ogrē

19.oktobrī no plkst.12.00 līdz 15.00 Ogrē, tirdzniecības centrā "Dauga" ikvienam būs iespēja paviesoties "Fazer Geisha šokolādes vēstniecībā", kas organizēta Rozā lentītes kampaņas ietvaros, pilsētas imformācijas portālam Ogre24.lv vēsta Fazer Latvija mārketinga un komunikācijas direktore Sanita Erdmane.

"Fazer Geisha šokolādes vēstniecība" aicinās sajust iedvesmu Japānas ķiršu ziedos, nofotografēties īpašos tērpos un nogaršot šokolādi. Pasākumu organizē "Fazer Latvija", atbastot onkoloģijas pacientu biedrības "Dzīvības koks" informatīvo un izglītojošo kampaņu par krūts vēzi.
"Fazer Geisha šokolādes vēstniecību" varēs atrast tirdzniecības centrā "Dauga" pie kafejnīcas "Čili Pica", bet plkst.13.00 noskatīties kā dejotāji no fitnesa studijas "Teixma" iedvesmos dzīvei ar deju.

Oktobris visā pasaulē ir krūts veselības mēnesis. Arī Latvijā ik gadu tiek organizēti dažādi pasākumi sabiedrības informēšanai un ziedojumu vākšanai onkoloģisko pacientu atbalstam. Līdz šim Rozā lentītes kampaņas pasākumi notikuši galvaspilsētā, bet šajā gadā kampaņa iegūst plašāku vērienu un iziet ārpus Rīgas. Dažādas aktivitātes ar šī gada devīzi "Iedvesmo dzīvei!" šomēnes notiek Daugavpilī, Liepājā, Bauskā, Valmierā un Ogrē.

Aktivitāšu mērķis ir informēt sabiedrību par Rozā lentītes kampaņu un tādējādi parādīt, ka par to ir jārunā - lai ticētu, ka dzīve pēc vēža turpinās.

Fazer Latvija jau ceturto gadu atbalsta Rozā lentītes kampaņu. Šomēnes no katra pārdotā "Fazer Geisha" produkta viens santīms tiks ziedots rehabilitācijas centra "Spēka avots" izveidei onkoloģiskajiem pacientiem, Dignājā, Jēkabpils novadā.

"Šī kampaņa ir būtiska ne tikai tāpēc, lai vēža slimnieki saņemtu tik ļoti nepieciešamo psiholoģisko rehabilitāciju, bet arī tāpēc, ka caur informatīvo kampaņu sabiedrība tiek izglītota par vēža izplatību Latvijā, par veidiem, kā pret to cīnīties un – kas notiek pēc tam. Tādējādi kliedējam mītus, kas apvij šo slimību, veicinām izpratni un tādējādi varam daudz labāk atbalstīt savus līdzcilvēkus," saka Fazer Latvija mārketinga un komunikācijas direktore Sanita Erdmane.

Pagājušā gada oktobrī vairāk nekā 167 000 cilvēku ir iegādājās" Fazer Geisha" produktus, un Fazer ziedoja onkoloģisko pacientu atbalsta biedrībai vienu santīmu no katra pārdotā "Geisha" produkta.

Pērn par savāktajiem līdzekļiem notika apjomīgi darbi, lai sagatavotu ēku rekonstrukcijai, kā arī izstrādāts rekonstrukcijas tehniskais projekts, taču kopumā ēkas rekonstruēšanai nepieciešamas investīcijas 150 tūkstošu latu apmērā. Pēc rekonstrukcijas Spēka avotā psihosociālo rehabilitāciju ik gadu varēs saņemt vairāk nekā tūkstotis cilvēku.

Fazer Latvija pateicas visiem saviem klientiem un sadarbības partneriem, kas atsaucās un atbalsta šo aktivitāti. Kampaņas aktivitātei Ogrē atbalstu sniedz tirdzniecības centrs "Dauga", dejotāji no "Teixma Fitness".

Oktobris visā pasaulē ir krūts veselības mēnesis, kad notiek pasākumi sabiedrības informēšanai un ziedojumu vākšanai rehabilitācijas centra rekonstrukcijai. Šogad biedrība Dzīvības koks kampaņas ietvaros izveidojusi ziedojumu platformu mājaslapāswww.dzivibaskoks.lv un www.spekaavots.lv, darbojas ziedojumu tālrunis 90006682, notiek sabiedrības informēšanas kampaņa sociālajā tīklā Draugiem.lv, kā arī plānotas daudzveidīgas aktivitātes 15.oktobrī, Eiropas Krūts veselības dienā.

Par Fazer

Fazer ir starptautisks ģimenes uzņēmums, kura pamatdarbības jomas ir maizes, saldumu un cepumu ražošana, kā arī sabiedriskās ēdināšanas, restorānu un kafejnīcu pakalpojumi. Uzņēmums strādā astoņās valstīs, un tā produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 40 valstīm. Fazer misija ir radīt garšas baudījumu. Jau kopš 1891.gada uzņēmuma panākumu pamats ir izcila produktu un pakalpojumu kvalitāte, iemīļoti zīmoli un zinoši darbinieki. Savā darbībā Fazer ievēro ētikas principus, kuru pamātā ir uzņēmuma vērtības un ANO ilgtspējīgas uzņēmējdarbības principi. Uzņēmumam ir divas galvenās darbības jomas – Fazer Brands, kas atbild par maizes un saldumu biznesu, un Fazer Food Service, kas piedāvā kvalitatīvus ēdināšanas pakalpojumus. Fazer Grupas neto apgrozījums 2012.gadā sasniedza gandrīz 1,7 miljardus eiro, uzņēmumā strādā vairāk kā 15 tūkstoši darbinieku.

Fazer ir viens no vadošajiem uzņēmumiem maizes tirgū Latvijā, kas strādā ar diviem zīmoliem – Fazer un Druva. Maize tiek cepta mūsdienīgā maiznīcā Ogrē, kas ir viena no tradīcijām bagātākajām maizes ceptuvēm Latvijā. Savukārt Fazer saldumi, no kuriem Latvijā populārākie ir šokolādes Karl Fazer un Geisha, tiek ražoti Somijā. 2012.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 13,84 miljoni latu, un uzņēmumā strādā 260 darbinieki. 2012.gadā Fazer tika iekļauts Valsts ieņēmumu dienesta baltajā sarakstā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)