Banner 980x90

Sāk īstenot meliorācijas sistēmu atjaunošanas projektu Ogres novada Ciemupē

Ogre24.lv
Ogre24.lv
Ogres novada pašvaldība noslēgusi līgumu ar būvuzņēmēju PS "Latvijas lauku meliorācija" par projektā "Par pašvaldības nozīmes koplietošanas meliorācijas sistēmu atjaunošanu Ogres novada Ogresgala pagasta Ciemupes ciema lauksaimniecības zemēs" paredzēto darbu izpildi, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Līgumā noteikto darbu izpildes termiņš ir šī gada 30.jūnijs, līguma cenu - 26 342 eiro (bez PVN).

Ogres novada pašvaldībā pagājušā gada jūlijā tika pieņemts lēmums par pašvaldības dalību Lauku atbalsta dienesta izsludinātajā projektu konkursā "Atbalsts ieguldījumiem lauksaimniecības un mežsaimniecības infrastruktūras attīstībā", kura laikā ir atbalstāma aktivitāte "meliorācijas sistēmu atjaunošana vai pārbūve lauksaimniecības zemēs".

2015.gada oktobrī Lauku atbalsta dienests apstiprināja Ogres novada pašvaldības konkursam iesniegto projektu "Koplietošanas meliorācijas sistēmu atjaunošana Ogres novada Ogresgala Ciemupes ciema lauksaimniecības zemēs", piešķirot 90% līdzfinansējumu būvniecības izmaksām, savukārt Ogres novada pašvaldībai jānodrošina 10% līdzfinansējums un pievienotās vērtības nodoklis meliorācijas darbiem, kas projektā nav attiecināmās izmaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)