Banner 980x90

Sākas skolu jaunatnes interešu izglītības kolektīvu skates 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Katru mācību gadu otrā pusgadā - februāra mēnesī sākas skolu jaunatnes interešu izglītības kolektīvu skates un konkursi. Tas ir brīdis, kad kolektīvi atrāda prasmes un iemaņas, kas apgūtas mācību gada laikā dažādos interešu izglītības pulciņos.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada BJC direktore Irēna Ošiņa, konkursu 1.kārta notiek savā novadā un pēc tam labākie kolektīvi tiek izvirzīti uz 2.kārtu Vidzemes reģionā.

Ogres, Lielvārdes, Ķeguma un Ikšķiles skolu jaunatnes kolektīvi tiekas starpnovadu skatēs un konkursos, kurus organizē Ogres novada Bērnu un jauniešu centrs sadarbībā ar novadu izglītības pārvaldēm, izglītības iestādēm un Ogres Kultūras centru.

11.februārī notika Mazo mūzikas kolektīvu konkurss, kurā piedalījās dziedātāji un ģitāristi (kopā 41 kolektīvs) no Ikšķiles vidusskolas, Ogres novada BJC, Ogresgala pamatskolas, Jaunogres vidusskolas, Ogres Valsts ģimnāzijas, Lēdmanes pamatskolas un Lielvārdes pamatskolas.

Apmeklētājiem bija iespēja dzirdēt gan solistu dziedājumus, gan arī duetu un ansambļu priekšnesumus.

Jauno mākslinieku priekšnesumus vērtēja Ilze Miezere - vokālās studijas "Svilpastes" vadītāja, komponiste; Harijs Zariņš-grupas "Colt" mūziķis, komponists; Māris Blicavs-mūziķis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)