Banner 980x90

Satiksmes ierobežojumi uz Rīgas apvedceļa

Turpinās krustojuma rekonstrukcijas darbi uz A4 Rīgas apvedceļa (Baltezers – Saulkalne) posmā no 13,9. līdz 14,4. km (pie Mazās Juglas tilta) ar autoceļu P5 Ulbroka – Ogre, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informē Latvijas Valsts ceļi.

Remonta posmā demontēti luksofori, satiksme tiek organizēta ar ceļazīmēm, un ieviesti maksimālā braukšanas ātruma ierobežojumi 30 un 50 km/h. Aptuvenais remonta posma šķērsošanas laiks ir piecas minūtes.

Lai neapdraudētu satiksmes drošību, aicinām autovadītājus būt uzmanīgiem, ievērojot atļauto braukšanas ātrumu, drošu distanci starp transportlīdzekļiem un noteikto satiksmes organizācijas kārtību ceļu remonta vietās!

Lietainā laika ietekmē ceļu segumi bieži ir slapji, daudzviet rudenī tos klāj nobirušās koku lapas, līdz ar to transportlīdzekļu vadāmība un īpaši bremzēšana arī mēdz būtiski pasliktināties. Īpaši jāuzmanās braucot pa sliktā tehniskā stāvoklī esošajiem ceļiem, kur atsevišķās vietās uz brauktuves veidojas peļķes, kurās iebraucot transportlīdzeklim var sākties akvaplanēšana, tāpat peļķes var slēpt kādu seguma defektu.

Plašāku un detalizētu informāciju par braukšanas apstākļiem un autoceļu uzturēšanas klasēm un prasībām varat iegūt, www.lvceli.lv, www.celugids.lv kā arī zvanot pa bezmaksas diennakts informatīvo tālruni 80005555.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)