Banner 980x90

Satiksmes ierobežojumi uz Rīgas apvedceļa

Krustojuma rekonstrukcijas darbi turpinās uz A4 Rīgas apvedceļa (Baltezers – Saulkalne, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informē  Latvijas Valsts ceļi.

Posmā no 13,9. līdz 14,4. km (pie Mazās Juglas tilta) ar autoceļu P5 Ulbroka – Ogre. Remonta posmā demontēti luksofori, satiksme tiek organizēta ar ceļazīmēm, un ieviesti maksimālā braukšanas ātruma ierobežojumi 30 un 50km/h. Aptuvenais remonta posma šķērsošanas laiks ir piecas minūtes.


Aicinām autovadītājus izvēlēties rudenim raksturīgajiem laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri. Tāpat aicinām pārliecināties par automašīnas labu tehnisko kārtību, īpaši pievēršot uzmanību riepu stāvoklim un gaismu regulējumam.


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)