Banner 980x90

Šefpavāra restorāns – vieta, kur top aromātiskas maltītes

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dzimšanas dienas, jauni darījumi, uzvaras un sasniegumi ir jānosvin – restorāns var būt lieliska vieta, kur atzīmēt kādu lielu notikumu vai vienkārši baudīt dzīvi reibinošā garšu virpulī!

Izvēloties restorānu, neaizmirstiet par viesu diētiskajām vajadzībām
Garšīgas vakariņas patīkamas kompānijas lokā ir labs veids, kā atzīmēt kādu notikumu vai vienkārši izbaudīt skaistu vakaru un atpūsties. Restorāna apmeklējums bieži izvēršas pat par aizraujošu piedzīvojumu, ja restorāns tiek izvēlēts ar apdomu un ņemot vērā katra cilvēka ēšanas paradumus. 

Būtiska ir arī restorāna atrašanās vieta – jāpadomā par attiecīgā vakara plāna vajadzībām, kā arī viesu nokļūšanu un automašīnas novietošanu. Restorāns ir lieliska vieta, kur aizvest savus tuvākos, vai noorganizēt ptīkamu vakaru darbiniekiem, konforences dalībniekiem vai sadarbības partneriem.

Iespēja nodoties pilnīgai atpūtai pat divu dienu garumā viesnīcā Baltvilla
Viesnīcas komplekss "Baltvilla" piedāvā Vidusjūras garšu piedzīvojumu tepat netālu  Baltezera krastā. Viesnīcas restorāns lepojas ar šefpavāra Frančesko Dželo meistarību, kurš ir apvienojis Latvijas un Itālijas garšas aromātiskās receptēs ar vietējiem produktiem. Viesnīcas "Baltvilla" restorāns ir lieliska vieta, ja vēlaties atzīmēt kādu īpašu notikumu:
- pārsteidziet savus darba biedrus, dodot viņiem iespēju atpūsties un mieloties pēc konferences turpat viesnīcas "Baltvilla" konferenču zālēs;
- nosviniet kāzas, kristības, dzimšanas dienu vai kādu citu nozīmīgu notikumu ar patīkamu vakaru ezera krastā;
- pēc vakariņām dodieties uz viesnīcas SPA centru, lai turpinātu relaksējošu vakaru.

Izbaudiet vakaru miera ieskautā Baltezera krastā
Izbraukšana ārā no pilsētas padara notikumu īpašāku – viesnīcas "Baltvilla" restorāns atrodas pāris minūšu braucienā no Rīgas, taču ar savu apkārtni liek pilnīgi aizmirst par tajā valdošo kņadu. Baltezerā Jums ir iespēja izvēlēties dažādas telpas un vakariņošanas iespējas:
- ir pieejamas divas zāles ar kopējo ietilpību līdz 100 cilvēkiem – tām ir lieli logi, kas paver neaizmirstamu skatu uz Baltezeru, un izeja uz terasi, kur baudīt atsvaidzinošu vīna glāzi;
- mazākiem pasākumiem iespējams rezervēt Prezidenta apartamentus, kur svarīgiem sadarbības partneriem noorganizēt vakariņas un neformālāku pasēdēšanu;
- pavisam lieliem notikumiem pieejama ezera krasta teritorija – restorāns nodrošina kvalitatīvu servisu Jūsu kāzām vai citam svarīgam notikumam skaistā Baltezera krastā.

Viesnīcas "Baltvilla" restorāns parūpēsies par Jūsu labsajūtu un garšas kārpiņām – šefpavāra veidotie ēdieni ļaus baudīt un doties sajūtu ceļojumā katrai gaumei. Apskatiet restorāna piedāvājumu mājaslapā baltvilla.lv un rezervējiet galdiņu jau tūlīt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)