Banner 980x90

Seminārs par autoceļu uzturēšanu ziemā

Latvijas Valsts ceļi (LVC) organizē informatīvu semināru par valsts autoceļu uzturēšanu 2013./14.gada ziemas sezonā, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informē sabiedrisko attiecību projektu speciāliste Ieva Niedra.

31.oktobrī LVC un AS "Latvijas autoceļu uzturētājs" organizē semināru par LVC Centra reģiona pārvaldīšanā esošo valsts autoceļu uzturēšanu 2013./14.gada ziemas sezonā.

Semināra galvenās tēmas ir: iepriekšējā 2012./13.gada ziemas sezonā veikto autoceļu uzturēšanas darbu novērtējums un noteiktais valsts autoceļu uzturēšanas līmenis un realizācijas organizācija 2013./214.gada ziemas sezonā, kā arī LVC komunikācija ar sabiedrību un citām organizācijām par aktuālo satiksmes situāciju uz valsts ceļiem ziemas sezonā. Plānotas visu iesaistīto pušu debates.

Seminārā piedalīsies pašvaldību un pasažieru pārvadātāju pārstāvji.

Seminārs notiks 31.oktobrī laikā no plkst.10.00 līdz 13.00 Latvijas autoceļu uzturētājs apspriežu zālē, Krustpils ielā 4, Rīgā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)