Banner 980x90

Senās dabas svētvietas un kopīgas identitātes meklējumi (video)

Explore your past! (Izzini savu pagātni) - ar tādu saukli misijā izzināt mūsu kultūrvēsturiskās saknes, vairot zināšanas par senajām svētvietām un rast pavedienus kopīgā meklējumos starp tautām, kas apdzīvojušas Baltiju, Skandināviju, Eiropu, dodas projekta "Senās dabas svētvietas: kopīgas identitātes meklējumi" dalībnieki.

Projekta Vidzemes plānošanas reģiona eksperte un Vidzemes Augstskolas lektore Ilze Grīnfelde intervijā pilsētas informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv atklāj, ka tā uzdevums ir mest tiltu no senajiem laikiem uz mūsdienām, radot vietu diskusijai par seno kulta vietu un zināšanu saglabāšanu, kā arī to iespējamu iesaisti tūrismā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)