Banner 980x90

Sestdien Ikšķilē notiks sportiskās "Ghetto Games" sacensības

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 28.maijā, Ikšķiles novada pašvaldība sadarbībā ar ielu un jauniešu kustību "Ghetto Games" Ikšķilē organizē sportiskas sacensības dažādām vecuma grupām.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ikšķiles novada pašvaldības Jaunatnes lietu speciāliste Agnese Jankuna, šogad ir vairākas būtiskas izmaiņas, pirmkārt, sestdienā visas dienas garumā notiks sacensības ielu basketbolā, futbolā, florbolā, kā arī būs iespēja sevi pierādīt ielu vingrošanas sacensībās, bet no jauna klāt nākusi iespēja sevi apliecināt ekstrēmajos sporta veidos. 

Savukārt pasākuma apmeklētāji varēs stāties pretim bailēm no augstuma, izmēģinot "Jump and Fly" atrakciju, kā arī dzirdēt uzstājamies talantus no jauno mūziķu konkursa "Ghetto Faktors". 

Otrkārt, tāpat kā iepriekšējā gadā atklāšana, atrakcijas un sacensības ielu basketbolā, futbolā, florbolā un ielu vingrošanā notiks Ikšķiles vidusskolas stadionā (Skolas ielā 2), bet paralēli "Ghetto Extreme" sacensības -  BMX sabraukšana skeitparkā un treilos, inline un skeitborda sacensības - notiks Lupīni ielas stadionā.

Dalībnieku reģistrācijas sākums – plkst.11.00, bet turnīri, atrakcijas, spēles un šovi apmeklētājiem sāksies no pulksten 12.00. Atklāšanu vadīs "Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans kopā ar jauno šovmenu Vilhelmu Karlsonu, bet katru no turnīriem vadīs un komentēs attiecīgā sporta veida līderi no "Ghetto Games". 

Savukārt plkst.22.00 Ikšķiles estrādē būs diskotēka, kurā spēlēs DJ OAKHILL, īpašie viesi - Latvijā plašu atpazīstamību iekarojušais repa duets grupa "Olas". 

Vairāk informācija par pasākumu un sacensību nolikumi: 
www.ghetto.lv
www.ikskile.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)