Banner 980x90

Sestdien Ogrē tiksies sieviešu frisbija komandas

12.februārī Ogrē, Ogres 1.vidusskolas sporta hallē, notiks otrās kārtas spēles Latvijas Frisbija čempionāta telpās 2010/2011 sieviešu grupā. Pirmās laukumā dosies pērnā gada vicečempiones "KCN Rīga" un šī gada debitantes "TIETO BEES" (Ogre), spēles sākums 9:30.

Otrajā spēlē tiksies pašreizējās čempionāta kopvērtējuma tabulas līdervienības "Moments" (Ogre) un "Hands UP" (Ventspils), kas pagaidām nav piedzīvojušas zaudējumus. Dienas turpinājumā gaidāma principiāla cīņa starp čempionēm "Moments" un pērnā gada bronzas medaļu ieguvējām "SalsaPils" (Salaspils), kas sezonas sākumā triumfēja starptautiskajā frisbija turnīrā "Rīgas Rudens 2010".

Jāsaka, ka pēc šāda panākuma pirmā čempionāta kārta "SalsaPils" komandai izvērtās diezgan piezemēta - pārliecinošs zaudējums "KCN Rīga" vienībai (7:13) un spēles beigās izrauta uzvara pret "Ultimate Decision RTU" (10:9). Vai salaspilietes būs atguvušas spēles garšu?

Arī citas komandas noteikti lūkos pārsteigt pretiniekus un tikt pie uzvaras. Vairāk informācijas par spēļu grafiku un rezultātiem var rast Latvijas Frisbija federācijas mājas lapā  www.frisbee.lv.

12.februāra spēļu grafiks:
9:30 KCN Rīga TIETO BEES
10:10 Moments Hands Up
10:50 KCN Rīga Ultimate Decision RTU
11:30 Hands Up TIETO BEES
12:10 ViA Valmiera Deja Vu
12:50 Moments SalsaPils
13:30 Ultimate Decision RTU Deja Vu
14:10 SalsaPils ViA Valmiera

Jāmin, ka tās pašas dienas rītā Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā, notiks divu Rīgas komandu derbijs - "Hardcore Ultimate" pret "Ultimate Decision". Čempionvienība "Hardcore Ultimate" astoņās iepriekšējās spēlēs ir izrādījusies neapturama, bet vicečempioni "Ultimate Decision" pirms sezonas sākuma piedzīvojuši diezgan lielas pārmaiņas sastāvā un ar sešām uzvarām deviņās spēlēs ieņem ceturto vietu kopvērtējumā. Iepriekšējā komandu tikšanās pagājušā gada 12. decembrī noslēdzās ar diezgan pārliecinošu "Hardcore Ultimate" uzvaru - 13:7. Spēles sākums 8:45.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)