Banner 980x90

Silene Resort & SPA

Silene SPA piedāvā izjust dabas harmonijas un enerģijas pilnas SPA procedūras. SPA rituālos tiek izmantotas Silenes dabas parka dabas veltes.

Silene SPA

Silene SPA piedāvā izjust dabas harmonijas un enerģijas pilnas SPA procedūras. SPA rituālos tiek izmantotas Silenes dabas parka dabas veltes. Tās ir zālītes, kas vāktas Silenes purvos, pļavās, mežos un tiek rūpīgi žāvētas, saglabājot to ārstnieciskās īpašības; vitamīniem bagātas ogas, dabīgas ēteriskās eļļas un aromātiskas tējas; kā arī dziednieciskie zilie māli no dzidra Sila ezera.

Silene SPA ir vieta, kur valda miera un relaksācijas atmosfēra. Baseins ar ūdens masāžu, sirds un garu sildoša sauna un aromātiskā tvaika pirts, masāžas un kosmētiskās procedūras palīdz uzlabot ķermeņa un prāta labsajūtu. Silene SPA rituālos un procedūrās tiek izmantoti tikai augstākās kvalitātes produkti no dabīgām sastāvdaļām, tai skaitā arī zilo mālu, kuru iegūst tepat Sila ezerā, un kurš ir pazīstams ar savu dziļi attīrošu iedarbību.

Lasiet vairāk: http://www.silene.lv/lv/SPA

Silene kāzas

"Silene" kāzas norisinās no maija līdz novembrim. "Silene" ir ideāli piemērota vieta kāzu svinībām.

Laulību ceremonija ir svētku būtiskākais, satraucošākais un aizkustinošākais brīdis. "Silene" kāzas Sila ezera krastā atstās uz viesiem un jauno pāri neaizmirstamu iespaidu, bet izsmalcinātā virtuve gādās par baudu visizlutinātākajiem gardēžiem.

"Silene" kāzas pārsteigs ikvienu – dabas skaistums, pārdomātas svinības, uzmanība smalkākajām detaļām un izsmalcinātība neatstās vienaldzīgus.

Lasiet vairāk: http://www.silene.lv/lv/kazas

Silene restorāni

Silene restorāni palutinās garšas kārpiņas, kad par dvēseli un ķermeni jau ir parūpēts. Silene restorāni apvieno sevī izsmalcinātus ēdienus un dabas tuvību. Silenes Terasēs iespaidīgs skats uz ezeru ir kā vēl viena garšviela, kura padara pusdienas ģimenes lokā vai romantiskās vakariņas vēl brīnišķīgākus. Savukārt, Itāļu Restorāna ēdienkarti izstrādāja itāļu pavāri no ģimenes restorāna Ligūrijā ar simtgadu vēsturi, kā arī dalījušies sava pieredzē un itāļu virtuves niansēs.

Silene restorāni aicina gardēžus. Tradicionālie un eksotiskie ēdieni, kā arī bagātīgs dzērienu klāsts vēl vairāk paspilgtinās atpūtu Silene Resort & SPA. Īpašiem sarīkojumiem Silene restorāni piedāvā svētku ēdienkarti, ņemot vērā klienta vēlmes.

Lasiet vairāk: http://www.silene.lv/lv/Restorani

Silene villas

Silene villas ir ar visām ērtībām, bezmaksas Wi-Fi un individuālo stāvvietu. Līdzās villām atrodas arī viesnīca "Sila Villa" ar mājīgiem numuriem.

Silene villas ir vairākas un atšķirīgas. Luksusa trīs guļamistabu Rezidence Silver villa ir galvenā kūrorta rezidence īstiem tradīciju cienītājiem. Trīs guļamistabu villa angļu stilā – kā labās gaumes etalons. Piesaista ar elegantu atturību un klasisku greznību.

"Zaļā Villa" nešaubīgi radīta klusai un nesteidzīgai atpūtai. Divas maigos toņos krāsotas guļamistabas noskaņo netraucētam miegam.

"Sila Villa" slejas uzkalna galā pie ezera ar tādu pašu nosaukumu. Tās numuri lepojas ar panorāmas skatu uz mierpilno ezera un sila ainavu, bet trīs ēkas stāvus aizņem restorāns "Silenes Terases"

Lasiet vairāk: http://www.silene.lv/lv/Villas

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)