Banner 980x90

Siltummezglu dispečerizācijas sistēmai pieslēgs vēl 13 mājas

2013.gadā vēl 13 Ogres novada pašvaldības aģentūras "Mālkalne" mājas tiek pieslēgtas interneta dispečerizācijas sistēmai, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldībā.

Šogad dispečerizācijai tiek pieslēgtas Akmeņu iela 50a, Vidzemes iela 2, Skolas iela 5, 7, 9, 11, 17, Mālkalnes prospekts 12, 38, Lapu iela 4, 6, Rīgas iela 10 un Grīvas prospekts 25.

Gandrīz visās aģentūras "Mālkalne" apsaimniekotajās daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās ir uzstādīti automatizēti siltummezgli. Vadoties pēc uzstādījumiem, šie siltummezgli regulē gan karstā, gan apkures ūdens temperatūras. Dispečerizācija sniedz iespēju aģentūras darbiniekiem kontrolēt siltummezglus no tālienes, izmantojot internetu. 

Parasti, kad tiek saņemtas sūdzības no tām mājām, kuras nav pieslēgtas dispečerizācijai, par to, ka ir pārāk karsts vai pārāk auksts, santehniķis brauc uz attiecīgo adresi, iet uz ēkas pagrabā novietoto siltummezglu un noregulē temperatūru. 

Ieguvumi no dispečerizācijas ir iespēja regulēt siltummezglu uzstādījumus no datora vai viedtālruņa, kam pieejams interneta pieslēgums. Liels pluss, ka iespējams uzreiz konstatēt avārijas siltummezglos - par to norāda strauji krītošās temperatūru līknes.

Jebkurā brīdi var ielūkoties siltummezglu darbības vēsturē un ir ļoti ērti salīdzināt dažādu māju siltummezglu darbību. Izmantojot dispečerizācijas sniegtās priekšrocības, tiek ietaupīts laiks, finanšu līdzekļi, kā arī palielināts iedzīvotāju komforta līmenis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)