Banner 980x90

Skolas tuvumā pilnvērtīgi nedarbojas luksofors

Viena no Kalna prospekta un Bērzu alejas krustojumā esošo luksoforu pogām nestrādā, kā rezultātā tiek radīta diezgan bīstama situācija, jo tuvumā atrodas skola un satiksme šeit arī esot intensīva, vēsta portāls Ogrenet.lv.

Ogres 1.vidusskolas direktore Ineta Tamane atklāj, ka esot ļoti svarīgi, lai luksofori strādātu pilnvērtīgi, īpaši skolu tuvumā. Bērniem tiek mācīti ceļu satiksmes noteikumi un regulāri atgādināts būt uzmanīgiem. Ja luksofors nedarbojas tas ir bīstami.

Portāla Ogrenet.lv aptaujātā gājēja atzīst, ka Mālkalnes prospektā visi luksofori darbojas. Savukārt kāds kungs atklāj, ka pogu spiežot tikai, ja esot liela automašīnu rinda.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)