Banner 980x90

"Slam dunk" sacensībās Maskavā triumfē jumrpavietis Dārgais

Latvijas labākais "slam dunk" meistars Kristaps Dārgais sestdien plūca uzvaras laurus starptautiskajā ielu basketbola turnīrā "Moscow Open", vēsta organizācija "Ghetto Family".

Sacensību pusfinālā Dārgā galvenais konkurents bija Džastins Dārlingtons no Kanādas, kurš iepriekš pārspēja latvieti gan "Sprite Slam dunk" konkursā, kas šomēnes norisinājās Grīziņkalnā, gan pērnā gada "Moscow Open" sacensībās.

Šoreiz Dārgajam izdevās revanšēties, pārspējot par pasaules labāko "slam dunk" meistaru dēvēto Dārlingtonu. Savukārt finālā latvietis izrādījās labāks arī par ukraini Dmitriju Krivenko.

Savukārt strītbola turnīrā "Ghetto Family" komanda, kurā bez Dārgā spēlēja arī Raimonds Elbakjans, Māris Ziediņš un Artūrs Kramiņš, ierindojās otrajā vietā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)