Banner 980x90

Slēgs satiksmi autoceļa P5 posmā Tīnūži-Ogre

Rīga, 7.jūn., LETA. No šodienas tiks slēgta satiksme autoceļa P5 posmā Tīnūži-Ogre, liecina paziņojums Ogres novada mājaslapā.

Par to informējusi AS "Ceļu pārvalde". Autotransporta kustība tiks slēgta saistībā ar autoceļa P5 posma no 20,54. līdz 25.kilometram pārbūves darbiem.

Prognozējamais slēgšanas laiks ir līdz diviem mēnešiem. Ja nepieciešamā ceļa konstrukcija tiks izbūvēta neilgākā laika periodā, autotransporta kustība tiks atjaunota pirms noteiktā termiņa.

Apbraucamais ceļš no Ogres būs organizēts maršrutā Tīnūžu iela-Brīvības iela-Turkalnes iela-autoceļš P80 (Tīnūži-Koknese)-Tīnūži.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)