Banner 980x90

Slēgs satiksmi uz autoceļa P5 Ulbroka – Ogre

Krustojuma rekonstrukcijas dēļ uz A4 Rīgas apvedceļa (Baltezers – Saulkalne) posmā no 13,9. līdz 14,4. km (pie Mazās Juglas tilta) ar autoceļu P5 Ulbroka – Ogre, no 18.oktobra plkst.22.00 līdz 19.oktobra plkst.18.00, tiks slēgta satiksme virzienā uz Ogri, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informē latvijas Valsts ceļi.

Satiksme tiks organizēta ar ceļazīmēm un norādīts apbraucamais ceļš. Kā apbraucamos ceļus izmantot A4 Rīgas apvedceļu (Baltezers – Saulkalne), P4 Rīga – Ērgļi un P10 Inčukalns – Ropaži - Ikšķile vai autoceļu A6 Rīga – Daugavpils – Krāslava – Baltkrievijas robeža (Pāternieki).

Aicinām autovadītājus izvēlēties rudenim raksturīgajiem laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri, pārliecināties par automašīnas labu tehnisko stāvokli, īpaši pievēršot uzmanību transportlīdzekļa riepu stāvoklim un gaismu regulējumam.

Plašāku un detalizētu informāciju par braukšanas apstākļiem un autoceļu uzturēšanas klasēm un prasībām varat iegūt, www.lvceli.lv, www.celugids.lv, kā arī zvanot pa bezmaksas diennakts informatīvo tālruni 80005555.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)