Banner 980x90

"Statoil" DUS bez maksas varēs saņemt jauno Auto rokasgrāmatu

Uzņēmums "Latvijas Tālrunis" un zīmols "Zaļās lapas" laidis klajā savu jaunāko izdevumu "Auto rokasgrāmata pavasaris 2014", kas ir noderīgs ceļvedis visiem, kas pie stūres! Nākamnedēļ šī rokasgrāmata būs bez makasas pieejama vairākās "Statoil" degvielas uzpildes stacijās Rīgā, Ogrē, Jelgavā un Ādažos.

Jaunajā un ekskluzīvajā rokasgrāmatā apkopota informācija par rīcību avārijas gadījumos, palīdzības saņemšanas iespējām uz ceļa, automašīnas apkopes un remonta iespējas tuvākajos servisos, ka arī dažādi padomi autobraucējiem. Tajā var atrast arī CSDD, Valsts polciijas un VUGD norādījumus par rīcību ārkārtas situācijās, galvenos drošības pasākumus, kas jāievēro ikdienā, kā arī norādes, kā pareizi aizpildīt saskaņoto paziņojumu ceļu satiksmes negadījumos, kā sagatavoties tehniskās apskates iziešanai, kur vērsties sarežģījumu gadījumā, un daudz kas cits.

"Auto rokasgrāmata pavasaris 2014" - grāmata, kas palīdzēs jebkuram autovadītājam neapmaldīties un atrast ātru risinājumu dažādās problēmsituācijās uz ceļa. Lai iepazītos vairāk ar šo izdevumu un iegūtu to savā īpašumā - dodies uz kādu no Statoil uzpildes stacijām.

Jau pirmdien, 19.maijā bezmaksas "Auto rokasgrāmata" būs pieejama "Statoil" DUS Rīgā - Lubānas ielā 76a, Lubānas ielā 119a un Kr. Valdemāra ielā 104! Nenokavējiet tās saņemšanu, jo grāmata būs pieejama tikai šajā dienā un ierobežotā daudzumā!

Otrdien, 20.maijā unikālā "Auto rokasgrāmata pavasaris 2014" būs pieejama Teikas "Statoil" degvielas uzpildes stacijā Rīgā, Brīvības gatvē 265, Juglas "Statoil" DUS Brūvības gatvē 434a un Ādažu "Statoil" DUS - Ādažu novada Stapriņos, Vidlauku ielā 1.

Trešdien, 21.maijā šo grāmatu bez maksas varēs saņemt "Statoil" DUS Rīgā, Vienības gatvē 105 un Jelgavā, Brīvības bulvārī 1.

Ceturtdien, 22.maijā savu bezmaksas eksemplāru "Auto rokasgrāmata pavasaris 2014" varēsiet saņemt "Statoil" DUS Rīgā Krasta ielā 101 un Maskavas ielā 349b, kā arī Ogres "Statoil" DUS Ogrē, Rīgas ielā 19.

Piektdien, 23.maijā šo grāmatu vēl būs iespējams saņemt arī trīs "Statoil" degvielas uzpildes stacijās Rīgā - K.Ulmaņa gatvē 110, K.Ulmaņa gatvē 117 un Mūkusalas ielā 75.

Nepalaidiet garām savu iespēju iegūt savā īpašumā šo vērtīgo izdevumu! Dodieties nākamnedēļ uz sev tuvāko "Statoil" degvielas staciju un saņemiet savu bezmaksas eksemplāru "Auto rokasgrāmata pavasaris 2014"!

 src=


 

 


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)