Banner 980x90

Stradiņa slimnīcā Pacientu diena

12.septembrī Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca aicina uz Pacientu dienu, kurā interesentiem būs iespēja apmeklēt atklātās lekcijas par aktualitātēm redzes, neiroloģijas, sirds un asinsvadu, gastroenteroloģijas slimību diagnostikā un ārstēšanā, kā arī veikt bezmaksas acu spiediena mērīšanu un saņemt ķirurga konsultāciju. Zobārstniecības un sejas ķirurģijas centrā būs pieejamas bezmaksas konsultācijas sejas plastikas un sejas rekonstruktīvās ķirurģijas jautājumos, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informē Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Sīle.

Pacientu diena Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā sāksies plkst.10.00 un turpināsies līdz plkst.14.00 ar mērķi aktualizēt profilakses un savlaicīgas ārstēšanās uzsākšanas nozīmi labas veselības saglabāšanā. Slimnīcas speciālisti savās lekcijās runās par agrīnu dažādu slimību diagnostiku un mūsdienu iespējām to ārstēšanā.

Slimnīcas Konsultatīvās padomes priekšsēdētāja, Oftalmoloģijas klīnikas vadītāja prof. Guna Laganovska saka: "Nenoliedzami, profilakse ir lētāka un efektīvāka nekā slimības ārstēšana, un informēts un zinošs pacients ir liels atbalsts kvalitatīvāka ārstēšanās rezultāta nodrošināšanā. Agrīna slimību diagnostika ir svarīga ikviena cilvēka dzīves kvalitātes saglabāšanai, tāpēc aicinām apmeklēt lekcijas un konsultācijas, kurās būs iespēja arī uzdot savus jautājumus."

Pacientu dienā notiks lekcija arī stacionāra pacientēm - grūtniecēm, kuras ārstējas slimnīcā. Sievietes un bērna veselības klīnikas vecmāte Signe Irša runās par sagatavošanos dzemdībām, dabīgo dzemdību priekšrocībām un būtiskākajiem jautājumiem saskarsmē ar jaundzimušo.

Pacientu dienas laikā būs iespēja arī saņemt konsultāciju par asins nodošanu, un nodot asinis Asins sagatavošanas nodaļā. Atgādinām, ka asins donoriem nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu.

Interesentiem, kuri vēlēsies saņemt bezmaksas ķirurga konsultāciju, lūdzam iepriekš pieteikties pa tālruni 67069280. Lai pieteiktos konsultācijai sejas plastikas un sejas rekonstruktīvās ķirurģijas jautājumos, lūdzam iepriekš pierakstīties pa tālruni 67452015. Šī konsultācija notiks Zobārstniecības un sejas ķirurģijas centrā Dzirciema ielā 20, Rīgā.

 Pacientu diena aizsāks informatīvo dienu pasākumu kopumu, un šādus informatīvus pasākumus, kuros slimnīcas speciālisti runā par aktualitātēm ārstniecībā, slimnīca rīkos arī turpmāk. Nākotnē, uzceļot jauno slimnīcas korpusu, slimnīcai pavērsies vēl plašākas iespējas sekot modernajām veselības aprūpes tendencēm un nodrošināt tās atbilstošā un efektīvā vidē.

Pacientu dienas programma ar lekciju un konsultāciju norises vietām ir pieejama Slimnīcas mājas lapā www.stradini.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)