Banner 980x90

Suntažos uzstāsies grupa "Autobuss debesīs"

Valmiera, 26.jūl., LETA. 11.augustā Ogres novada Suntažu estrādē uzstāsies grupa "Autobuss debesīs", aģentūrai LETA pavēstīja Suntažu kultūras nama pārstāve Aiga Jermaka.

Kolektīvs radās 1998.gadā, kad bijušie skolas biedri Marts Kristiāns Kalniņš un Emīls Zilberts nolēma īstenot sen lolotu sapni un nodibināja grupu, kuras repertuāra pamatā galvenokārt ir Imanta Kalniņa mūzika - gan populārākās dziesmas no dažādiem komponista daiļrades posmiem, gan speciāli sacerējumi tieši šim izpildītāju sastāvam.

Grupa "Autobuss debesīs" aktīvi koncertējusi visā Latvijā, piedalījusies dažādos liela mēroga festivālos un valstiski nozīmīgos pasākumos. Kolektīvs vairākkārt uzstājies arī ārpus Latvijas robežām - Somijā, Vācijā un ASV.

Grupas panākumu klāstā ir vairāki desmiti dažādu Latvijas mūzikas balvu, pirmās vietas radiostaciju topos, bet galvenais - nerimstošs klausītāju atbalsts jau vairāk nekā 15 gadu garumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)