Banner 980x90

Suntažos veic bezmaksas prostatas veselības pārbaudes

Latvijas Urologu asociācijas speciālisti turpina 2014.gadā uzsāktās reģionālās izbraukuma konsultācijas, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv ziņo asociācija.

Speciālistu izbraukumi tiek organizēti ciešā sadarbībā ar Latvijas Lauku Ģimenes ārstu asociāciju, MFD veselības grupu un SIA "Arbor Medical Korporācija". To laikā vīriešiem būs iespēja bez maksas saņemt urologu konsultācijas, kā arī veikt prostatas veselībai nozīmīgus izmeklējumus.

Skarbā statistika rāda, ka Latvijas vīrieši turpina mirt no slimībām, kuras mūsdienu medicīnas iespējas ļauj sekmīgi ārstēt. 2013. gadā Latvijā ar prostatas vēzi miruši 368 vīrieši, savukārt tas diagnosticēts 814 jauniem pacientiem. Vairāk nekā puse 2013.gadā konstatēto uroloģisko saslimšanu gadījumu fiksēti Latvijas reģionos.

Saņemt bezmaksas urologa konsultāciju būs iespējams otrdien, 17.februārī, sākot no plkst.11 Suntažos dakteres Andīnas Rences ģimenes ārsta praksē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)