Banner 980x90

Suntažu vidusskolas skolēni tiekas ar skolas absolventiem

Foto: Signe Zutere
Foto: Signe Zutere

26.janvārī Suntažu vidusskolā viesojās trīs radoši un ļoti atšķirīgi skolas absolventi: Valters Levins, Liene Stiebriņa, Andris Ziemelis.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja ārpusstundu darba organizatore Gunta Būmeistare,  katram savs skatījums uz dzīvi, veiksmi un mācībām. Liene- finanšu speciāliste, ar izcilību beigusi Latvijas Universitātē  maģistrus, Valters apgūst un bauda multimediju mākslu Rīgas Stradiņa Universitātē, bet Andris neglābjams romantiķis un pārliecināts biologs savā dvēselē.

Direktore Astrīda Ārmane uzsver: "Skolotāja darba augļi redzami tikai pēc gadiem, un ir patiess prieks par katru , savējo, kurš nebeidz sevi meklēt, aug un attīstās.

Nodarbība izvērtās ļoti interesanta, negaidīta un sirsnīga. Noslēgumā Andris deklamēja savu dzeju, bet Valters izpildīja dziesmu no "B Optimist" pēdējā albuma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)