Banner 980x90

Tiek pārbūvēta un pagarināta ietve Ogrē, Turkalnes ielā 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Turpinot ietvju sakārtošanu Ogres pilsētā, ir uzsākti darbi pie ietves pārbūves Turkalnes ielā posmā no Brūkleņu ielas līdz autobusa pieturai "Kapi", vēsta portāls Ogre.lv.

Šī gada 26.jūlijā noslēdzās Ogres novada pašvaldības izsludinātais iepirkums par ietves pārbūvi Turkalnes ielā posmā no Brūkleņu ielas līdz autobusa pieturai "Kapi". Iepirkuma rezultātā uzvarēja uzņēmums SIA "Asfaltbūve" un 28.jūlijā tika noslēgts līgums ar uzņēmumu par līguma summu 58 958,56 eiro (bez PVN). Darbi jāpabeidz līdz šī gada 24.augustam.

Esošā ietve Turkalnes ielā noslēdzas pie Brāļu kapiem, ietvi pārbūvējot, tā tiks pagarināta līdz kapiem.

Jau vēstīts, ka šajā gadā Ogres novada pašvaldība atvēlējusi 350 000 eiro lielu finansējumu ietvju un veloceliņu atjaunošanai un izbūvei Ogrē. Vairākās vietās pilsētā ietves jau ir renovētas, nupat pabeigta ietvju pārbūve Vidzemes ielā un Vidus prospektā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)