Banner 980x90

Tūrisma informācijas centrs- arī Ikšķiles novadā

3.janvārī plkst.13.00 atklās Ikšķiles novada Tūrisma informācijas centru Ikšķilē, Birzes 33A, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv stāsta Ikšķiles novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Šulca.

Tūrisma centra vajadzībām labiekārtota telpa pasta ēkā, kuru pašvaldība pārņēma savā īpašumā 2013.gada sākumā.

Jaunizveidotajā Ikšķiles novada Tūrisma informācijas centrā strādās tūrisma organizatore Agneta Briģe: "Tūrisma attīstība ir viena no prioritātēm Ikšķiles novadā. Tādējādi tūrisma informācijas centra uzdevums būs popularizēt Ikšķiles novada tēlu tieši tūrisma jomā. Nākotnē plānots izveidot jaunus tūrisma objektus, piemēram, Tīnūžu novadā labiekārtot Latvijas un Baltijas ģeogrāfisko centru, kā arī turpināt attīstīt jau iesāktos projektus saistībā ar jaunu tūrisma maršrutu izstrādi gan gājējiem, gan velobraucējiem."

Tūrisma informācijas centrs piedāvās ar tūrismu saistītu informāciju - ceļvežus, kartes, ziņas par tūrisma objektiem, apskates vietām, muzejiem, naktsmītnēm, ēdināšanas un aktīvās atpūtas iespējām Ikšķilē un citviet Latvijā. Plānots, ka tuvākajā nākotnē šeit varēs iegādāties dažādus suvenīrus, kā arī būs pieejams publiskais dators.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)