Banner 980x90

Tūrisma kompānija "Via Hansa Tours" pērn apgrozījusi 10,1 miljonu eiro

Tūrisma kompānija SIA "Via Hansa Tours" pērn apgrozījusi 10 108 166 eiro un nopelnījusi 284 294 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma apgrozījums pērn, salīdzinot ar 2012.gadu, audzis par 1%, savukārt peļņa samazinājusies par ceturtdaļu. 2012.gadā tūroperators apgrozīja 10 004 344 eiro un nopelnīja 379 206 eiro.

Tūrisma kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā norādīts, ka 2013.gadā uzņēmuma darbība ir bijusi veiksmīga, tas ne tikai turpinājis attīstīt pašreizējos produktus, bet izveidojis arī jaunas līnijas un zīmolus, visvairāk uzmanības veltot produktiem viesmīlības jomā, kurus attiecīgi reklamējis un virzījis tirgū. Vienlaikus saglabājot jau tradicionālos Eiropas un Skandināvijas tirgus, tūrisma kompānija pastiprinātu uzmanību veltījusi aizjūras tirgiem pasaules vadošajās valstīs.

2014.gadā uzņēmums turpinās piedalīties tūrisma industrijas rīkotajās izstādēs un apgūt Eiropas Savienības (ES) līdzfinansējumu.

SIA "Via Hansa Tours" prognozes ir optimistiskas - pēdējos gados vērojams ļoti straujš pieaugums no Āzijas un Latīņamerikas valstīm (īpaši Brazīlijas) un no Krievijas, pamazām turpina pieaugt bizness no vācu valodā runājošajām valstīm, Skandināvijas un Somijas, stabila situācija saglabājas Beneluksa valstīs un Lielbritānijā, bet joprojām stagnē Dienvideiropas tirgus, kuram uzņēmums plāno veltīt papildu uzmanību.

Šogad kompānija sagaida ievērojamu pieaugumu gan atpūtas biznesā, gan arī konferenču un motivējošo braucienu biznesā.

SIA "Via Hansa Tours" darbības virzieni ir ienākošais tūrisms, klientus motivējošo pasākumu un atpūtas braucienu organizēšana.

"Via Hansa Tours" reģistrēta 1993.gadā. Tās īpašnieks ir Dānijā reģistrētā "Via Hansa Holding".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)