Banner 980x90

Tyrecho.com – kvalitatīvas auto riepas no zināmākajiem servisiem Latvijā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu, katram auto īpašniekam divas reizes gadā ir jāveic riepu maiņa, uzstādot tās atbilstoši vasaras vai ziemas sezonai. Lai izvēlētos riepas, kas kalpos ilgi un neliks vilties, auto īpašnieki lūdz padomu draugiem, ielūkojas internetā vai dodas uz tuvējo riepu servisu. Lai atvieglotu riepu izvēli un piedāvātu klientiem riepas, kas gatavotas no augstākās kvalitātes izejmateriāliem, bet uzņēmējiem – sadarbības iespējas –, Latvijas tirgū ir pieejama jauna un saistoša iespēja – Tyrecho.com. 

Iespēju platforma uzņēmējiem un auto vadītājiem
Tyrecho.com ir interneta platforma, kurā Latvijā reģistrētie riepu servisi piedāvā iespēju izvēlēties gan ziemas un vasaras, gan vissezonas riepas, lai Jūsu auto ritošā daļa darbotos nevainojami jebkādos laikapstākļos. Tādējādi tiek sniegta iespēja iegādāties nepieciešamo pēc iespējas tuvāk Jūsu mājām. Tāpat platformas mājaslapa Tyrecho.com nodrošina iespēju:
- uzņēmējiem piedāvāt, bet autovadītājiem izvēlēties riepas atbilstoši auto vajadzībām;
- autovadītājiem iegādāties riepas, vadoties pēc servisa atrašanās vietas, piedāvāto preču veida un servisa iespējām;
- izzināt pieprasītākos riepu un citu ar auto ritošās daļas apkopi saistīto zīmolu preču modeļus;
- izglītoties par riepu veidiem un to izvēli. 

Pašlaik platforma nodrošina iespēju izvēlēties riepu modeļus lielākajās Latvijas pilsētās, ko nodrošina vadošie riepu servisi Latvijā.

Izvēlieties, rezervējiet un saņemiet nekavējoties – ar Tyrecho.com riepu iegāde aizņems mazāk laika
Tyrecho.com platforma nodrošina iespēju izvēlēties riepas no lielākajiem riepu servisiem Latvijā. Lai atvieglotu riepu iegādes procesu, mājaslapas apmeklētājiem ir pieejams ērta izvēlne, kur iespējams izvēlēties riepas pēc riepu parametriem vai auto modeļa. Abos gadījumos ir pieejama plaša kritēriju kopa. Lai atlasītu riepas pēc automašīnas modeļa, ir nepieciešams noradīt tikai Jūsu auto modeli, izlaiduma gadu un riepu diska izmēru. Savukārt, ja vēlaties meklēt riepas pēc to parametriem, Jūs varēsiet atlasīt atbilstošāko modeli pēc to:
- iegādes vietas (pilsēta un mikrorajons);
- veida (ziemas, vasaras vai vissezonas riepas);
- parametriem (platums, augstums, diametrs un protektora veids);
- ražotāja un preču zīmola.

Pēc izvēles veikšanas, Tyrecho.com interneta platforma atlasīs pašlaik pieejamos riepu modeļus. Izvēloties, Jūsuprāt, atbilstošāko modeli, platforma nodrošinās iespēju tās izvēlēties pēc uzņēmumiem un to atrašanās vietas.

Ieskatieties Tyrecho.com – platformā, kurā vadošie riepu servisi piedāvā kvalitatīvas riepas un to montāžas pakalpojumus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)