Banner 980x90

Uz šosejas Tīnūži-Koknese ierīko akustiskās ribjoslas  

Rīga, 26.okt., LETA. Šonedēļ uz autoceļa Tīnūži-Koknese (P80) vairākos posmos 24 kilometru kopgarumā uz ass līnijas tiek ierīkotas akustiskās ribjoslas, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Automašīnai uzbraucot uz šādas ribjoslas, rodas vibrācijas un troksnis, brīdinot autovadītāju par iebraukšanas pretējā joslā. Ribjoslas tiek ierīkotas tajos šosejas posmos, kuros ir bijis visvairāk ceļu satiksmes negadījumu, - no 6,6.kilometra līdz 21,6.kilometram, no 28.kilometra līdz 35,6.kilometram un no 39,9.kilometra līdz 41,2.kilometram.

Uz autoceļa ass līnijas tiek iefrēzētas 10 milimetrus dziļas iedobes ar soli 0,6 metri. Pēc iefrēzēšanas ass līniju ir plānots atjaunot ar termoplasta horizontālo marķējumu, taču laika apstākļu dēļ šogad ass līnija tiks nomarķēta ar krāsu, bet ar termoplastu - pavasarī. Darbus veic SIA "Binders". 

Šo darbu laikā attiecīgajos posmos ir noteikts ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)