Banner 980x90

Uzlauzts PLL "Twitter" konts

Uzlauzts politiskās apvienības "Par labu Latviju" (PLL) sociālā tīkla jeb mikroblogošanas pakalpojuma "Twitter" konts, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja PLL preses sekretārs Edgars Vaikulis.
Paziņojumā medijiem Vaikulis raksta, ka it kā PLL vārdā veikti vairāki "Twitter" ieraksti, kurus nav veikušas apvienības autorizētas personas.

Paziņojumā teikts, ka nesankcionētā darbība ar PLL "Twitter" kontu sākusies pirms, globāla mēroga kļūmes, kas izpaudās parādoties nesakarīgiem vēstījumiem no tūkstošiem "Twitter" lietotāju kontiem, kas izmantoja veco Twitter.com mājaslapu, lai rakstītu vēstījumus.

Sarunā ar biznesa portālu Nozare.lv Vaikulis sacīja, ka nezināmās personas, kas piekļuvušas PLL kontam apzināti rakstot vēstījumus, kas varētu diskreditēt politiskās organizācijas nostāju dažādos jautājumos.

Vaikulis piebilda, ka par apzinātu darbību arī liecinot tas, ka daži vēstījumi uzrunājot PLL aktuālas tēmas pat saskaņā ar apvienības viedokli, tādējādi cenšoties radīt ticamību, ka citi, PLL nostājai neatbilstoši vai pat izķēmojoši vēstījumi nākot no "īstās" PLL.

"PLL vērsusies pie "Twitter" administratoriem, lai novērstu radušos situāciju. PLL konta uzlaušanu nesaista ar konkurentu melnā PR akcijām," teikts politiskās apvienības paziņojumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)